VANDEX MINERALIT

Felületerősítő anyag

A termék leírása: A VANDEX MINERALIT egy szilikát alapú, felhasználásra kész folyadék

Használata: A VANDEX MINERALIT-t beton, vagy cementes felületre használják.

Alkalmazása:

Tulajdonságok: A VANDEX MINERALIT fizikai-kémiai folyamaton keresztül egy erősítést idéz elő cement-tartalmú építőipari anyagok felületi szerkezetében.

A magas kovasav-tartalma következtében előálló kristályosodási folyamat olyan összetételt idéz elő, amely növeli az anyag szilárdságát és sűrűségét.

Használat után a szerszámokat alaposan mossuk el vízzel.

Felület-előkészítés: Az alapnak tisztának és szennyezéstől mentesnek kell lenni és nem tartalmazhat gyenge felületi részeket. Távolítsunk el minden gyengén kötődő részt és javítsuk ki a felületi hibákat. Az alapnak a felhordás idején száraznak kell lenni.

Felhordási eljárás: Hordjuk fel a VANDEX MINERALIT-t 1, vagy 2 rétegben, kefével, vagy alacsony-nyomású szórással.

Anyagfajlagos: A felület porozitásától függően, a normális anyagszükséglet 150 - 250 g/m2. Pontos mennyiség próba felhordással állapítható meg.

Kiszerelés: 10 l-es kannákban és

  30 l-es kannákban

Tárolás: Ha száraz, fagy-mentes környezetben tároljuk, zárt, eredeti (nem sérült) csomagolásban, akkor a tárolási idő: 12 hónap

Műszaki adatok:

Megjelenés: tiszta vizes oldat

Szín: színtelen

Sűrűség (+20oC): kb.1,14 kg/l

pH érték: kb. 12

Egészségvédelmi és biztonsági előírások:

Óvakodjunk a szembe és a bőrre-kerüléstől! Ha ez mégis megtörténne, a szemet bő vízzel mossuk ki és vegyünk igénybe orvosi segítséget! Viseljünk megfelelő védőkesztyűt! További információkért olvassuk el a termék Biztonságtechnikai adatlapját!

    Vissza